Henk schiffmacher


image

image

 

 

 

Na de eerste ontmoeting met Henk Schiffmacher heb ik in opdracht van Henk een mooi schilderij voor hem gemaakt, na 3 jaar ben ik naar Amsterdam gereden en heb ik Henk persoonlijk mijn schilderij overhandigd. In de afgelopen 3 jaar ben ik wel wat veranderd en voor de duizenden mensen die Henk ziet was het eerst moeilijk voor hem om mij te herkennen, maar toen ik eenmaal over de koeien begon wist hij het gelijk weer en toen heeft hij het ingepakte schilderij vol enthousiasme uitgepakt.

Mijn eerste ontmoeting met Henk op 15 Juni 2013 :

image

En dit is mijn tweede ontmoeting met Henk waar ik mijn schilderij heb afgeleverd op 28 December 2016 :

image image

Henk was enhousiast verrast en kon daarom niet goed in woorden uitleggen hoe geweldig hij het vond. Toen hij even naar het schilderij heeft gekeken vroeg Henk mij waar ik okal weer woonde, ik antwoorde; “in Friesland” hij vond het fantastisch dat ik speciaal voor Henk zelf naar Amsterdam was gereden om het schilderij te brengen. En dat hij het super knap vond dat ik als 17 jarig meisje zo prachtig kan schilderen. Ik heb nog een tijd met Henk kunnen praten wat erg leuk was. Daarna is er een erg mooi plekje voor mijn schilderij vrijgemaakt in de Schiffmacher & Veldhoen Tattooing Shop waar mijn schilderij nu te bewonderen is. Al met al ben ik een hele ervaring rijker en een mooie ontmoeting verder met deze geweldige man.

image                   image

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Wajer&Wajer Yachts

Ik ben weer een super leuke uitdaging aan gegaan, ik heb een schilderij gemaakt van de allernieuwste Wajer 55 . Vandaag heb ik deze weg gebracht naar Wajer & Wajer waar het schilderij nu staat. En hopelijk komen hier een paar hele mooie opdrachten uit voort, zodat ik nog meer van zulke mooie schilderijen mag maken. ? #Wajeryachts

imageimageimage

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Schilderij gesigneerd door Sven Kramer

Op woensdag 9 Maart 2016 is mijn schilderij gesigneerd door Sven Kramer, dat is mede dankzij Renate Groenewold gebeurd. Mijn schilderij word zo snel mogelijk geveild voor KIKA. Er volgt nog een bericht wanneer ik weet waar het schilderij wordt geveild en wanneer. Dan zal ik jullie dat zo snel mogelijk laten weten. Dit is het schilderij met de handtekening van Sven Kramer. IMG_3508Voor als jullie het nog niet wisten, Sven Kramer is ook wereldkampioen geworden met schaatsen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Schilderij gedoneerd aan het Ziekenhuis (Kinderafdeling)

Op deze foto’s ziet u mij in het ziekenhuis in Sneek op de kinderafdeling, ik heb daar een varkentje (schilderij) aan gedoneerd omdat ik het erg vind hoeveel kinderen daar zijn met een vreselijke ziekte. Ik vind het daarom leuk om de kinderen op te vrolijken met een kleurrijk schilderij, vandaar dat ik die aan de kinderafdeling in het ziekenhuis heb gedoneerd. 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Henk Schiffmacher

Zoals te zien sta ik hier op de foto met Henk Schiffmacher, ik was in Amsterdam met mijn ouders en wij zagen dat Henk zijn Tattoo shop daar zat en toen raakte we aan de praat met een werknemer van Henk, toen heb ik mijn schilderijen aan hem laten zien en hij zei dat Henk dat moest zien, dus toen ben ik met Henk in gesprek gegaan en heb ik mijn schilderijen laten zien. Henk vond ze erg mooi en stelde een deal voor: Als ik een schilderij voor Henk zou maken zou ik een tattoo krijgen (hij wist dat ik wel graag een tattoo zou willen als ik ouder zou zijn) dus daar ben ik mee bezig geweest en ik zal binnenkort weer eens langs Henk gaan, dan volgt er weer een bericht.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sven Kramer

Zoals te zien staat Sven Kramer op dit schilderij, ik heb deze aan Renate Groenewold gegeven zodat zij aan Sven kan vragen of hij hem wil signeren als hij weer in Nederland is. En dan word hij geveild voor KIKA. En Renate Groenewold is ambassadeur van KIKA, dus vandaar dat ik dit schilderij aan Renate heb gegeven en zij ervoor kan zorgen dat het daar terecht komt.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail